Bedriftspåmelding

Meld på bedriften din!

Sommernattsløpet en glimrende mulighet til å fremme fysisk aktivitet og skape noe sosialt blant de ansatte!

Å delta på fysisk aktivitet sammen jevnlig er positivt for arbeidsmiljø, trivsel, helse og reduserer sykefravær – påstår vi. Så kan det og kombineres med en hyggelig middag etter endt løp. Et flott tiltak for å møtes i en sunn og sprek anledning med jevne mellomrom.

Benytt anledningen og meld på bedriften din for å skape en sprek og meningsfylt aktivitet sammen med kolleger.

Er du fler enn 100 deltakere, kan du få vår VIP-pakke. Det er både stand, logo på startnummer og mer. Send oss en epost på post@sommernattslopet.no.

Praktisk infoformasjon

Stadig flere bedrifter ønsker å delta på arrangementet, og her kommer en oppskrift på hvordan du enkelt kan melde på kolleger.
 
  1. Opprett bedriftskonto ved å fylle ut skjema under.
  2. På Min side finner du «Bedrift» i menyen hvor du kan opprette en eget påmeldingsskjema for din bedrift. Klikk på knappen «opprett påmeldingsside» i løpet du ønsker å delta på.
  3. Du vil nå få en link til et eget påmeldingsskjema hvor du melder på ansatte, eller dele med kolleger. Merk bedriften står ansvarlig for missbruk av påmeldingsslinken så behandle den deretter. 
  4. Under «mine billetter» vil du kunne se hvem som har meldt seg på. Som administrator av kontoen vil du kunne redigere bestillinger Du kan enkelt rette opp skrivefeil, endre distanse med mer, men merk at det ikke er mulig å endre navn da bestillinger er bindene og personlige. Det er kun administrator som kan redigere bestillinger, og er det skrivefeil i navn, send oss endringer på epost så endrer vi for deg.
 

Logg inn

- eller -

Registrer deg