15.06.2019

Startskuddet i SOMMERNATTSLØPET OSLO går...

RESULTATER 2019

Sommernattsløpet samarbeider med Right To Play, en internasjonal organisasjon som bruker lek som verktøy for å beskytte, utdanne og styrke barn.

Vinn treningsreise
Alle som donerer penger til Right To Play gjennom påmeldingen til Sommernattsløpet kan vinne en treningsreise til Portugal sammen med Springtime og Right To Play.
Vinneren trekkes direkte på scenen etter målgang i Oslo lørdag 15. juni.

Ønsker du å støtte Right To Play og være med i trekningen, får du muligheten til å gi en gave via Vipps i startområdet før løpet starter.
Alle som donerer penger får ved startnummerutdelingen et armbånd fra Right To Play.

Samarbeidspartnere

@sommernattsløpet

#SOMMERNATTSLØPET

@sommernattsløpet

INFO

Bli med på et unikt løp der du løper inn i solnedgangen langs Havnepromenaden i Oslo sentrum. 5 km langs bryggekanten lørdag 15. juni klokken 22.00. Etter løpet arrangeres det afterrun med musikk, mat og drikke på Vippa. Premier til de tre beste kvinner og herrer, samt uttrekkspremier på startnummer.

Startnummerutdeling
Vi oppfordrer alle til å hente sitt startnummer hos Sport Norge, Storgata 22 i Oslo.
Se eget tilbud fra Sport Norge her…(åpner i eget vindu)
Fredag 14. juni klokken 11.00-20.00.
Lørdag 15. juni 10.00-18.00.
Hvis du har lang reisevei til Oslo kan du hente startnummer i start-/målområdet fra klokken 20.00 til 21.30 lørdag 15. juni.

Priser
Til og med 3. mai: 400 kroner
Fra 4. mai til og med 5. juni: 450 kroner
Fra 6. juni til og med arrangørdagen: 550 kroner
(Lisens til Norges Friidrettsforbund er ikke inkludert).
Pris for afterrun er 300 kroner, inkluderer mat, drikkebong og musikk.

PÅMELDTE 2019

DETTE ER LØYPA!

Den 5 km lange løypa går i en, for mange, ny og fantastisk del av Oslo, hvor start og mål er ved Cruiseterminalen (se kart).

Hele veien løper vi langs havnepromenaden og nyter utsikten til Oslofjorden. Løypa er enkel å gjennomføre uansett treningsbakgrunn. Du velger selv om du går, gogger eller løper inn i solnedgangen!

Fra start løper vi langs Akershusstranda i retning Operaen, før vi runder og setter fart tilbake med retning Cruiseterminalen. En runde er 2,5 km, og fullføres to ganger. Løypa er helt flat og det er asfalt som underlag. Det er noen svinger, og en del strekker hvor du virkelig kan få opp farten.

MELD DEG PÅ

AFTERRUN - LØPEFEST I SOLNEDGANGEN

Etter Sommernattsløpet fortsetter vi løpefesten med Afterrun! Prisen for en billett til Afterrun er kr 300,-, og da får du mat, drikkebong og musikk. Bli med oss på tidenes fest etter Oslos vakreste kveldsløp!

Billetter kjøper du med Vipps fra sekretariatet før løpet eller ved inngangen.

KONTAKT

Velg by: