15.06.2019

Startskuddet i SOMMERNATTSLØPET OSLO går...

MELD DEG PÅ Sommernattsløpet 2019

Sommernattsløpet samarbeider med Right To Play, en internasjonal organisasjon som bruker lek som verktøy for å beskytte, utdanne og styrke barn.

Vinn treningsreise
Alle som donerer penger til Right To Play gjennom påmeldingen til Sommernattsløpet kan vinne en treningsreise til Portugal sammen med Springtime og Right To Play.
Vinneren trekkes direkte på scenen etter målgang i Oslo lørdag 15. juni.
Er du allerede påmeldt til løpet kan du donere her… 
Alle som donerer penger får ved startnummerutdelingen et armbånd fra Right To Play.

Samarbeidspartnere

@sommernattsløpet

#SOMMERNATTSLØPET

@sommernattsløpet

INFO

Bli med på et unikt løp der du løper inn i solnedgangen langs Havnepromenaden i Oslo sentrum. 5 km langs bryggekanten lørdag 15. juni klokken 22.00. Etter løpet arrangeres det afterrun med musikk, mat og drikke på Vippa. Premier til de tre beste kvinner og herrer, samt uttrekkspremier på startnummer.

Priser
Til og med 3. mai: 400 kroner
Fra 4. mai til og med 5. juni: 450 kroner
Fra 6. juni til og med arrangørdagen: 550 kroner
(Lisens til Norges Friidrettsforbund er ikke inkludert).
Pris for afterrun er 300 kroner, inkluderer mat, drikkebong og musikk.

DETTE ER LØYPA!

Den 5 km lange løypa går i en, for mange, ny og fantastisk del av Oslo, hvor start og mål er Fiskehallen / Snøhetta ariktekter ved Vippetangen. Området kan sammenliknes med «Kødbyen i Kjøbenhavn». 

Hele veien løper vi langs havnepromenaden og nyter utsikten til Oslofjorden. Løypa er enkel å gjennomføre uansett treningsbakgrunn. Du velger selv om du går, gogger eller løper inn i solnedgangen!

Fra start løper vi langs Akershusstranda i retning Oslo Rådhus, før vi runder og setter fart tilbake med retning Havnelageret og Operaen. Løypa er helt flat og det er asfalt som underlag. Det er noen svinger, og en del strekker hvor du virkelig kan få opp farten.

MELD DEG PÅ

AFTERRUN - LØPEFEST I SOLNEDGANGEN

Etter Sommernattsløpet fortsetter vi løpefesten med Afterrun! Prisen for en billett til Afterrun er kr 300,-, og da får du mat, drikkebong og musikk. Bli med oss på tidenes fest etter Oslos vakreste kveldsløp!

Meld deg på!

KONTAKT

Velg by: