15.06.2019

Startskuddet i SOMMERNATTSLØPET OSLO går...

MELD DEG PÅ Sommernattsløpet 2019DELTAKERE 2018RESULTATER 2018

Resultatene fra 2017 finner du her.

Se resultater

Samarbeidspartnere

@sommernattsløpet

#SOMMERNATTSLØPET

@sommernattsløpet

INFO

Bli med på et unikt løp der du løper inn i solnedgangen langs Havnepromenaden i Oslo sentrum. 5 km langs bryggekanten lørdag 16. juni klokken 22.00. Etter løpet arrangeres det afterrun med musikk, mat og drikke på Vippa. Premier til både vinnere av løpet og de ulike klassene (5 års-trinn for begge kjønn).
Pris er 400 kroner for deltakelse i løpet (Lisens til Norges Friidrettsforbund er ikke inkludert).
Pris for afterrun er 300 kroner, inkluderer mat, drikkebong og musikk.

Startnummerutdeling er hos Sport Outlet, Torggata 28 i Oslo. Fredag 15. juni klokken 11.00 – 18.00 og lørdag 16. juni klokken 11.00 – 17.00. Alle deltakere mottar deltakertrøyen ved startnummerutdelingen.

Nyheter

SLIK BLIR LØYPA!

Den 5 km lange løypa går i en, for mange, ny og fantastisk del av Oslo, hvor start og mål er Fiskehallen / Snøhetta ariktekter ved Vippetangen. Området kan sammenliknes med «Kødbyen i Kjøbenhavn». 

Hele veien løper vi langs havnepromenaden og nyter utsikten til Oslofjorden. Løypa er enkel å gjennomføre uansett treningsbakgrunn. Du velger selv om du går, gogger eller løper inn i solnedgangen!

Fra start løper vi langs Akershusstranda i retning Oslo Rådhus, før vi runder og setter fart tilbake med retning Havnelageret og Operaen. Løypa er helt flat og det er asfalt som underlag. Det er noen svinger, og en del strekker hvor du virkelig kan få opp farten.

MELD DEG PÅ

OFOOS AFTERRUN - LØPEFEST I SOLNEDGANGEN

Etter Sommernattsløpet fortsetter vi løpefesten med Afterrun! Prisen for en billett til Afterrun er kr 300,-, og da får du mat, drikkebong og musikk. Bli med oss på tidenes fest etter Oslos vakreste kveldsløp!

Meld deg på!

KONTAKT

Velg by: