13.06.2020

Startskuddet i SOMMERNATTSLØPET OSLO går...

RESULTATER 2019

Samarbeidspartnere

@sommernattsløpet

#SOMMERNATTSLØPET

@sommernattsløpet

INFO

Bli med på et unikt løp der du løper inn i solnedgangen langs Havnepromenaden i Oslo sentrum. 5 km langs bryggekanten lørdag 13. juni klokken 22.00. Etter løpet arrangeres det afterrun med musikk, mat og drikke på Vippa. Premier til de tre beste kvinner og herrer, samt uttrekkspremier på startnummer.

Startnummerutdeling
Mer informasjon kommer senere.

Priser
Early Bird KUN onsdag 29. april: 350 kroner
30. april – 18. mai: 450 kroner
19. mai – 12. juni: 550 kroner
13. juni: Etteranmelding 600 kroner
(Lisens til Norges Friidrettsforbund er ikke inkludert).
Pris for afterrun er 300 kroner, inkluderer mat, drikkebong og musikk.

PÅMELDINGEN ÅPNER 29. APRIL

DETTE ER LØYPA!

Den 5 km lange løypa går i en, for mange, ny og fantastisk del av Oslo, hvor start og mål er ved Cruiseterminalen (se kart).

Hele veien løper vi langs havnepromenaden og nyter utsikten til Oslofjorden. Løypa er enkel å gjennomføre uansett treningsbakgrunn. Du velger selv om du går, gogger eller løper inn i solnedgangen!

Fra start løper vi langs Akershusstranda i retning Operaen, før vi runder og setter fart tilbake med retning Cruiseterminalen. En runde er 2,5 km, og fullføres to ganger. Løypa er helt flat og det er asfalt som underlag. Det er noen svinger, og en del strekker hvor du virkelig kan få opp farten.

MELD DEG PÅ

AFTERRUN - LØPEFEST I SOLNEDGANGEN

Etter Sommernattsløpet fortsetter vi løpefesten med Afterrun! Prisen for en billett til Afterrun er kr 300,-, og da får du mat, drikkebong og musikk. Bli med oss på tidenes fest etter Oslos vakreste kveldsløp!

Billetter kjøper du med Vipps fra sekretariatet før løpet eller ved inngangen.

KONTAKT

    Velg by: