08.06.2019

Startskuddet i SOMMERNATTSLØPET Bergen går om

MELD DEG PÅDeltakere 2018Resultater 2018

Samarbeidspartnere

@sommernattsløpet

#SOMMERNATTSLØPET

@sommernattsløpet

INFO

Bli med på Sommernattsløpet der du løper inn i solnedgangen i Nygårdsparken. Fem kilometer i en lettløpt løype. Premier til de tre beste kvinner og herrer, samt uttrekkspremier på startnummer.

Priser
Til og med 11. mars: 400 kroner
Fra 12. mars til og med 28. mai: 450 kroner
Fra 29. mai til og med arrangørdagen: 550 kroner
(Lisens til Norges Friidrettsforbund er ikke inkludert).
Pris for afterrun er 300 kroner, inkluderer mat, drikkebong og musikk.

Overføring av startnummer

Ønsker du å overføre startnummeret ditt til noen andre? Klikk på knappen under og fyll ut og send inn skjemaet.

NB: Fra og med torsdag formiddag påløper det et gebyr på 50 kr for den som overtar startnummeret.

Skjema for overføring av startnummer

SLIK BLIR LØYPA!

Sommernattsløpet er fem kilometer. Start og mål er inne i Nygårdsparken, og løypen er en rundløype på 2,5 km som løpes to ganger. Løpet starter med en runde i parken, og går deretter ut mot Nygårdsgaten. Her følges sykkel- og gangsti mot Legevakten. Videre langs bryggekanten foran de nye boligblokkene og DNB-bygget på Damsgård. Videre over den nye sykkel- og gangbroen (Småpudden). Deretter over Thormøhlensgate og inn igjen i parken der det løpes en runde, og så ut igjen i samme trase på runde to.

MELD DEG PÅ

AFTERRUN - LØPEFEST I SOLNEDGANGEN

Etter Sommernattsløpet inviteres det til Aftrerrun ombord på M/F Levang (Norges minste bilferge). Båten er bygget i Risør i 1949 og er nå omgjort for fjordturer med god uteplass, musikkanlegg og dans på dekk. Avgangen blir klokken 23.00 like i nærheten av start- og målområdet i Nygårdsparken (kaien ved BI bygget/Møllenpris). Båtturen går rundt Nordnespynten og en tur på Byfjorden før vi går på land på Bryggen /Dreggekaien klokken 00.00.

Aftrerrun inkluderer båttur, en drikke og en hotdog fra grillen ombord. Vi koser oss med en frisk og flott båttur med bevertning og muligheter for en svingom på tredekket om bord. Prisen er kr 300,- og det er kun 55 plasser.

Meld deg på!

KONTAKT

Velg by: