30.06.2018

Startskuddet i SOMMERNATTSLØPET Bergen går om

MELD DEG PÅ

Resultatene finner du her.

Se resultater

Samarbeidspartnere

@sommernattsløpet

#SOMMERNATTSLØPET

@sommernattsløpet

INFO

Bli med på Sommernattsløpet der du løper inn i solnedgangen i Nygårdsparken. Fem kilometer i en lettløpt løype.

Premier til både vinnere av løpet og de ulike klassene (5 års-trinn for begge kjønn).

Pris er 400 kroner for deltakelse i løpet (Lisens til Norges Friidrettsforbund er ikke inkludert).

SLIK BLIR LØYPA!

Sommernattsløpet er fem kilometer. Start og mål er inne i Nygårdsparken, og løypen er en rundløype på 2,5 km som løpes to ganger. Løpet starter med en runde i parken, og går deretter ut mot Nygårdsgaten. Her følges sykkel- og gangsti mot Legevakten. Videre langs bryggekanten foran de nye boligblokkene og DNB-bygget på Damsgård. Videre over den nye sykkel- og gangbroen (Småpudden). Deretter over Thormøhlensgate og inn igjen i parken der det løpes en runde, og så ut igjen i samme trase på runde to.

MELD DEG PÅ

AFTERRUN - LØPEFEST I SOLNEDGANGEN

Etter Sommernattsløpet inviteres det til Aftrerrun ombord på M/F Levang (Norges minste bilferge). Båten er bygget i Risør i 1949 og er nå omgjort for fjordturer med god uteplass, musikkanlegg og dans på dekk. Avgangen blir klokken 23.00 like i nærheten av start- og målområdet i Nygårdsparken (kaien ved BI bygget/Møllenpris). Båtturen går rundt Nordnespynten og en tur på Byfjorden før vi går på land på Bryggen /Dreggekaien klokken 00.00.

Aftrerrun inkluderer båttur, en drikke og en hotdog fra grillen ombord. Vi koser oss med en frisk og flott båttur med bevertning og muligheter for en svingom på tredekket om bord. Prisen er kr 300,- og det er kun 55 plasser.

Meld deg på!

KONTAKT

Velg by: