Praktisk info

Før løpet

Hvor vil du løpe? Vi arrangerer Sommernattsløpet i Bergen lørdag 10. juni og i Oslo lørdag 17. juni – bli med på sommerens morsomste gateløp.

For å få medalje og havne på resultatlisten må du være påmeldt og ha betalt løpsavgift.

Startnummer:

Startnummerutdeling Sommernattsløpet Oslo:

Informasjon kommer

Startnummerutdeling Sommernattsløpet Bergen:

Informasjon kommer

Tidtaking: På baksiden av ditt startnummer er det en tidtakerbrikke. Denne må du behandle forsiktig og skal ikke bøyes / brettes. Det blir praktisert matte-start som betyr at tiden din starter når du passerer startmatten. Det vil være et sjekkpunkt ved vending som alle løpere må innom for å få godkjent tid.

Bagasjeoppbevaring: På startnummeret er det en bagasjelapp du fester på din bagasje. Det vil være et bagasjetelt hvor det vil være funksjonærer. Merk at bagasjeoppbevaringen er under eget ansvar.

Garderobe, dusj og toalett: Det blir satt ut festival toaletter til deltakere. Det vil dessverre ikke være noen garderobe eller andre fasiliteter enn dette.

Løpet

Bergen

Vi starter kl 21:00

Oslo

Halvmaraton – start kl 18:00

10 Km – start kl 20:00

5 Km –start kl 21:00

Husk å hver tidlig ute, så blir det ikke noe stress før start.

BERGEN: Løypa har start og mål i Nordnesparken. Du løper en løype på 2,5 km to ganger. (se kart) Nordnesparken ligger ytterst på Nordnes der all båttrafikk til Bergen passerer.

OSLO: Løypa starter på Filipstadkaia på sjøsiden av Skur 13 lengst syd. Løypa tar deg vestover mot Skøyen før vending etter 2,5 km ved Frognerkilen skatepark med obligatorisk sjekkpunkt. Deretter går løypa samme vei tilbake så du kan både gi og få heiarop fra andre deltakere i solnedgangen.

Etter løpet

Når du kommer i mål vil du få medalje.

AFTERRUN: Vi jobber med en løsning for afterrun etter løpet i 2023!

Vi kommer tilbake med mer info når dette er klart.

BLI MED PÅ SOMMERENS LØPEFEST I SOLNEDGANGEN!

Meld deg på her.

Dersom du ikke fant svar på spørsmålet ditt her, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss på e-post post@sommernattslopet.no