Craft Sportswear sørger for flotte deltakertrøyer i Sommernattsløpet. Sjekk deres nye, ultralette kolleksjon Nanoweight her.

Årets sommerkolleksjon for løpere fra Craft fokuserer på bevegelsesfrihet. Navnet Nanoweight vitner om lette og pustende plagg – spesielt egnet til løping på høy intensitet i varmen.

 

Ultralett med god fukttransport
Nano kommer fra latinske nanus, som betyr «ekstremt lite». Kolleksjonen Nanoweight består av fjærlette, minimalistiske plagg med god fukttransport og ventilering.

Plaggene er såkalt Bodymapped, hvilket betyr at de er tettsittende samtidig som de gir deg optimal bevegelsesfrihet. Kolleksjonen er laget i hurtigtørkende materiale som holder fukten borte fra kroppen og holder deg sval under svette økter.

 

Møter løperens behov
Nanoweight-kolleksjonen fra Craft består av singlet og t-skjorte til både dame og herre. T-skjorten har meshdetaljer på ryggen for ekstra god ventialsjon.

I tillegg har kolleksjonen en lett løpeshorts for dame med god stretch og ergonomisk passform for optimal ytelse. Shortsen er også utstyrt med innershorts som gir effektiv fukttransport. Andre detaljer er elastisk linning og lomme med glidelås for nøkler, kort eller gels.

Se hele kolleksjonen her: Craft Nanoweight