Du kan vinne en flott treningsreise med verdi på hele 11995 kroner. For å være med i trekningen må du være påmeldt til Sommernattsløpet i Oslo eller Bergen, og du må donere en sum til Right To Play via Sommernattsløpet.

Det gjør du enten når du melder deg på, eller du kan gå inn senere å legge inn det beløpet du ønsker å donere. Uansett sum, alle som donerer er med i trekningen. Vinneren trekkes direkte på scenen etter målgang i Oslo lørdag 15. juni.

Treningsreisen til Portugal er det Springtime Travel som står bak, i samarbeid med Right To Play. Uka er en morsom og intensiv treningsuke med litt ekstra fokus på løping, i tillegg til mengder av ulike treningsformer, inspirerende forelesninger og mulighet til å treffe mange herlige mennesker. Det er et stort og bredt treningsutvalg som er tilpasset alle nivåer.

Meld deg på Sommernattsløpet og doner penger her: www.sommernattslopet.no
Er du allerede påmeldt til løpet kan du donere her: https://joinevent.no/product/gave-til-right-play/