Med dempingen og responsen i Diadora Mythos Blushield får du fart på frasparket til 5-kilometeren.

For å kunne prestere på de kortere distansene er skovalget viktig. Når farten er i fokus er det avgjørende at skoen ikke absorberer trykket mot bakken, men gir deg en god respons tilbake, slik at energireturen overføres fra ett steg til det neste og hjelper deg med å opprettholde tempoet.

Spennende nykommer
I fjor lanserte Diadora en ny serie løpesko med en helt ny ortopedisk oppbygget Morpho Base og Zero Strain Nucleo-innlegg. Det som er særegent med denne oppbyggingen er at den gir deg et balansert steg hver gang foten treffer bakken, og en demping som tilpasses ditt steg.

Passer til både kortere og lengre distanser
Diadora Mythos Blushield er godt dempet i både hæl og forfot, så uavhengig om du er en hæl-løper eller har et mellom- eller forfotssteg, vil du få tilstrekkelig demping. Med andre ord betyr dette at skoen også kan brukes på lengre distanser, hvor de fleste lander på hæl og mellomfot, men også kortere, raskere økter hvor man tvinges mer opp på tå. En fleksibel såle og god respons i frasparket bidrar ytterligere til at denne skoen gjør seg godt til raske konkurranser.

Komfortabel passform
Morpho-basen i skoen er tilpasset fotens form for å gi en god passform og et naturlig steg. Såleinnlegget – Zero Strain Nucleo – er kjernen i denne nye teknologien. Innlegget ligger mellom foten og Morpho-basen og gir foten en helt spesiell komfort. Grunnen til dette er at det er utformet av mange små kopp-formede hulrom, som beveger seg med foten og gir demping akkurat der foten trenger det alt ettersom hvilken fase av løpssteget foten er i.

Passer best til asfalt
Sommernattsløpet arrangeres 16. juni i Oslo og 30. juni i Bergen. Distansen er fem kilometer og traseen er flat og rask. Underlaget, asfalt, er nettopp det Diadora Mythos Blushield er laget for å takle best. Å sette pers på en 5-kilometer krever tempo, stayerevne og vilje. Det skal gjøre vondt. Men med gode sko blir opplevelsen litt mer komfortabel.

Diadora er stolt sponsor av Sommernattsløpet!